luni, 28 decembrie 2009

Sunny night make-up

Hello there...long time no see...or blogged . 
Pentru ca mosu' mi-a adus cateva palete noi de eye shadow, am decis sa le testez. Din motive lesne de inteles, n-am reusit sa postez toate make-up-urile realizate. N-am sa scriu acum numerele paletelor folosite, insa va spun ca sunt de la Alix Avien si Seventeen.
Trebuie sa recunosc ca oricat de inchise ar fi culorile, eu le pun pe baza neagra, asa cum am facut si-n machiajul de azi. Daca nu sunteti fan make-up strident, sau daca forma ochilor nu va ajuta, puteti opta sa le aplicati pur si simplu, sau peste o baza deschisa, gen alb mat, creion cremos sidefiu, etc. 

Enough chatter...there's the result :




I hope you like it !!
Zum zum people.

duminică, 27 decembrie 2009

My Christmas make-up





Cam asa a aratat machiajul meu in ziua de Craciun. Am folosit urmatoarele farduri de ochi : Alb sidefat din vestita paleta Jade in unghiul interior al ochiului, negru de la Flormar pe pleoapa superioasa peste care am aplicat maro ciocolatiu si albastru foarte inchis ca degradeu, iar pentru highlight am folosit bej sidefat tot din paleta Jade. Ca sa dau o tenta de sarbatoare am aplicat si sclipici argintiu peste cele doua culori inchise. Pentru dramatism si tenta de smooky eyes am creionat in negru water line-ul. Gata!

Zum zurum people.

luni, 21 decembrie 2009

New one :blue sky.black.silvery make-up

I love this make-up!!


Este foarte probabil ca acest make-up sa fie pe moaca mea si in seara de revelion. Asa cum am specificat si-n titlul postarii, culorile folosite sunt : blue sky, shimmery black si argintiu. Argintiul, dupa cum observati, este atat sub forma de fard sidefat, cat si sub forma de sclipici. Am folosit vestita paleta Jade, una din nuantele din paleta Seventeen numita Exotic Blue(No.28) si negru din mai noua mea achizitie Flormar(No.004).Sclipiciul e no name, dar este destul de bun.
Cam atat...sper sa va placa, dar mai ales sa va inspire ptr un make-up reusit intr-o seara reusita cum este seara de revelion.
 Tucus lelcu (nu stiu cum se scrie), dar stiu ca se traduce, in mare, va sarut.
Zum zum people!!

miercuri, 16 decembrie 2009

Whatever make-up

Am avut o lene-n oase, ceva ce a mai pomenit lumea (asta asa, ca sa nu fiu singura lenesa), asa ca am facut imprudenta de a ma afisa printre lumi (ce-i drept in trecere, fiindcaca eram cu machineta), cu o fata stearsa, lipsita de culoare, dar nu si de alte efecte ale intemperiilor. Rezultatul...un respect de sine scarbelnic si mania persecutiei in cote maxime. Asa ca ieri m-am repus pe fapte grandioase. Mi-am cimentuit bine chipul gingas, mi-am ornat ochii si buzele in diferite culori (mai ceva ca luminitele din pomul de iarna) si am iesit pe shtrase. Si uite asa Alinusha ce-si da in cap cu usa, a fost cuprinsa de-o stare de adiaforie si suferinta maxima (da' ce credeti voi...imi ajungeati cu o bucata de nu stiu ce pa la nas?). Eram cu Buzuca la inaintare, clipeam in stil 2,20 si emanam nesimtire. Concluzia : nu numai pitzipoancele sunt pitzipoance. Eu am intrat la categoria pitzipoanca ridicola...stiu ,e pleonasm, dar credeti-ma ca se poate.
Azi am revenit la sentimente mai bune?    ...NU...
Drept urmare n-am sa ma obosesc sa dau detalii despre noul meu machiaj. Daca va intereseaza, call me ...glumesc; stiti voi ce sa faceti.
Aiesta iashte machiajul..hope u liked it...zum zurum people!!


 

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Ningeeeeeeeee


Am promis ca la prima zapada din Decembrie voi face bradutul, si asa am facut. Am avut si ajutoare... Arianna...in timp ce eu puneam globuletele, ea le dadea jos. Intr-un final am negociat, am pus amandoua si rezultatul a fost unul plin de globulete, beteala si lumini.



I love my Christmas Tree!!

miercuri, 9 decembrie 2009

Goldish chocolate brown make-up

 I love this make-up!!



Pe sistemul vine toamna si tot vine...si a dat si peste mine..... m-am "machit" fara rusine in culori de auriu, ciocolatiu si maro. Ce a iesit, vedeti si voi. Acum trebuie sa dezvalui marele secret, si anume ce farduri am folosit in aceasta opera de arta. So... din minunata mea paleta de culori pe nume Jade am folosit urmatoarele :

1. Auriu pe jumatate din pleoapa mobila
2. In continuarea auriului de pe pleoapa mobila am aplicat, prin amestec, o nuanta de bej auriu pentru a face trecerea mai usoara spre maro ciocolatiu
3. Pentru mai mult dramatism, am aplicat, deasupra auriului si a bejului, o linie fina de maro ciocolatiu(daca considerati ca ciocolatiul pe care-l aveti nu este suficient de inchis, puteti sa-l amestecati cu putin negru)
4. Am aplicat putin alb in unghiul inchis al ochiului pentru a deschide ochiul, deoarece am considerat ca nuantele pamantii folosite nu dau bine pentru mine, dar voi puteti opta sa nu-l aplicati, mai ales dc aveti ochii foarte mari(bulbucati)
5. Nuanta de crem sidefat mi s-a parut numai buna pentru highlight, mai ales ca este vorba de un machiaj de toamna.
Si cu asta am terminat! Astept critici sau laude.

Zum zum people

sâmbătă, 5 decembrie 2009

Si continui...



Pentru ca-mi place sa ma chinui si sa chinui si pe altii...ia d'acilea, inca un machiaj. Desi culorile folosite nu mi-ar permite sa port acest machiaj ziua, d-aia nu mai poc eu. Cele intrebuincioase pentru acest machiaj sunt : creion contur pentru ochi  rosu si creion contur pentru ochi albastru no name, creion contur pentru ochi alb de la Alix Avien, eyeshadow nr. 145 rosu de la Alix Avien, eyeshadow nr.429 Glitter Black de la Crazy Priorities, eyeshadow nr.32 Blazing Brown de la Maybelline NY, eyeshadow ciocolatiu din setul Highlights Jade nr.1166. Am aplicat creion rosu pe pleoapa dupa care am apicat fardul rosu, cu creion negru

am creat o linie din unghiul exterior al ochiului pana in unghiul interior. Peste linia neagra am aplicat si fardul negru, fard pe care l-am amestecat cu marginea fardului rosu, apoi am aplicat o linie subtire de Blazing Brown pentru a face trecerea mai usoara spre ciocolatiu. Pentru highlight sub spranceana, am aplicat din aceeasi paleta Jade, un crem auriu. Pentru linia de jos a ochiului am aplicat creionul albastru, iar in linia umeda am aplicat creionul alb. Cam atat. Mult succes in ralizarea acestui machiaj. Pentru mine a fost o provocare, deoarece nu prea sunt fan rosu, de aceea mi-a luat ceva timp sa termin acest machiaj.
Hai ca nu va mai terorizez...zum zum people.

Era sa uiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttt......eyeshadow alb din paleta de culori Jade pentru marginea interioara a ochiului.

vineri, 4 decembrie 2009

Citate despre viata

Ete ca vreau sa ma culturalizez...va ofticati?! Din categoria Da pi internet, caci de prin carti e mai grele, am cautat si am gasit () pe goagle ce-a vrut neuronul meu cu ghinion de nesansa, si anume : citate celebre despre viata. Mama ei de viata, si-mi permit sa ma iau de mama, caci din cate stiu eu creatorul e un tata . Care va sa zica, iata cele adunate :
  1. Viaţa este un spital în care oamenii te tratează cu pastile de sictir.
  2. Viaţa este lungă doar pentru cei cu picioarele scurte.
  3. Viaţa este un muzeu cu oameni de ceară care fug speriaţi de umbre, topindu-se.
  4. Viaţa este o oglindă întoarsă cu spatele.
  5. Viaţa este acelaşi aller-retour pe drumul Golgotei.
  6. Viaţa-i geometrie – simplă cum sunt Eu, însă Eu² = Dumnezeu.
  7. Viaţa merge înainte ca un drum pe marginea prăpastiei.
  8. Viata este un mar cu semintele pe dinafara.
  9. Viata e ca un labirint in care te ratacesti repede daca nu stii pe unde sa o iei.
  10. In viata trebuie sa stii cine ai fost si cine ai ajuns acum. (cu dedicatie speciala pentru Monicaca Columbeanu)
  11. Viaţa este sfera, cercul şi pătratul, scotocind prin toate, aflăm rezultatul.
  12. Viaţa e triunghiul, dreptele catete şi rămâne unghiul fără epitete.
  13. Viaţa trece liniştită, monotonă, ca o căruţă trasă de-o gloabă pe drumul de ţară.
  14. Viaţa este o mare scamatorie şi fiecare om îşi joacă numărul gratuit, circul liberului arbitru.
  15. Viaţa este doar un joc al hazardului în care ne-mbolnăvim de snobism.
  16. Viaţa este un şir luuung de păsări.
  17. Viaţa este un cerc vicios de urme.
  18. Viaţa este ca un joc de cărţi în care-ţi licitezi anii, mizând pe nişte atuuri şi cel puţin o strigare. Dar până la urmă totul depinde numai de cel care face cărţile.
  19. Viaţa este un strat subţire de pământ sub care morţii se pot întinde cât vor.
  20. Viaţa este cât vezi cu ochii.
  21. Când viaţa-i amară, mănâncă-ţi unghiile.(Cea mai buna reteta pentru criza)
  22. În viaţa asta răul piere numai în sufletul de stâncă.
  23. Toată viaţa ne-am împotmolit la introduceri şi sfârşit şi am rămas pierduţi în conţinut.(hahaha asta e pentru mine)
  24. Viaţa este o cămaşă murdară prin care trec necontenit gloanţele visării.
Si de pe la altii :
  1. Life is a memory stick in my pocket.
  2. Life is a connection between illusion and reality.
  3. Picture in your mind a sense of personal destiny.
  4. Please all, and you will please none. I love u Romania
  5. Presence is more than just being there.(La noi se poarta omniprezenta, cel putin in acte )
  6. Pretty much all the honest truthtelling there is in the world is done by children.(Oooooh belive me,i know )
That's pretty much all...zum zurum people





      miercuri, 2 decembrie 2009

      Inca unu si ma duc



      Am promis sa vin cu alte idei de machiaj.
       Cel din colaj e ceea ce numesc eu evantai. Un machiaj mai indraznet, de noapte. Daca stii sa te accesorizezi, machiajul merge bestial in club, depinde foarte mult de extravaganta ta.
      Putin alb, putin negru, verde si gata machiajul. Era sa uit.... daca alegi un machiaj indraznet pentru ochi, incearca sa nu atragi atentia si asupra buzelor; aplica un glos neutru sau usor rozaliu, care sa nu-ti faca buzele tip Buzuca.

      Zum zum people.