vineri, 29 ianuarie 2010

Machiaj natural

Hello girls!

Asa cum am mai spus, pentru ca am ceva probleme cu tenul, incerc sa ma tin departe de machiaj, cel putin pentru o perioada, drept pentru care imi iau modele . Victima mea de azi este Lili, cea care se face vinovata de ingrijirea tenului meu, cea care azi mi-a facut o masca pe baza de argila si suc de portocala si cea care ma chinuie cerandu-mi sa-i fac machiaj natural.  I-am respectat dorinta, i-am facut un machiaj natural, desi fetelor...credeti-ma...are niste geneeeee...si ochii sunt superbi, si Lili toata e o scumpa.
Si acum sa va spun ce-am folosit pentru machiajul ei. Din vestita mea paleta de la Jade, am facut un amestec de bej mat si bej sidefat pentru pleoapa mobila, iar pentru umbra am folosit ciocolatiu amestecat cu putin negru. Apoi am trasat linia ochiului cu tus negru de la Flormar, i-am conturat obrajii cu blush maro (Flormar), iar pe buze am aplicat un gloss Avon, nuanta nude. 

 
Stiti dejea....daca aveti intrebari lasati comment pe blog fetelor, nu pe mess...nu de alta, dar poate raspunzandu-va voua, raspund mai multor persoane.
Zum zurum!

joi, 28 ianuarie 2010

Goldish Black Make-up ptr ochii verzi

M-am apucat de schimbat culoarea ochilor mei, in ideea de a va ajuta sa va dati seama cam ce v-ar avantaja si ce nu. Asa ca am sa repostez fiecare machiaj in parte, cu alta culoare de ochi, decat cea a ochilor mei.




Ochii verzi...merg cu Goldish Black Make-up. Asa ca fetelor, il puteti incerca. Ca sfat, in loc de negru, puteti folosi maro inchis pentru mai mult dramatism. Daca ai ochi verzi, insa sunt mici, in loc de creion negru pe water-line pune creion alb si vei vedea diferenta. Daca ochii tai sunt stil broscuta, foloseste culori mate si nu rotunji unghiul exterior al ochiului, alungeste-l. Blush-ul foloseste-l in nuanta rujului, sau intr-o culoare complementara. Subliniaza-ti linia obrajilor foarte bine. Nu uita de anticearcan, dc e cazul!! O baza de machiaj iti ofera rezistanta machiajului pe tot parcursul zile(Sephora e foarte bun si costa 45 lei). Un primer (Urban Decay) pentru ochi, care are o textura usor lipicioasa, o sa te scuteasca de strangerea machiajului pe linia ochiului.
Cel mai important : inainte de orice machiaj, demachiati fata cu lotiune tonica potrivita tenului vostru si lapte demachiant. Nu trebuie sa fii neaparat machiata ca sa recurgi la demachiere. Hidratarea pielii pe timp de iarna nu este indicata. Incearca mai de graba o crema cu spf, adica incearca s-o protejezi.

Cam atat pentru moment! Daca aveti intrebari...lasati comment!


Zum zum!

marți, 26 ianuarie 2010

Dark Black and Brown Arabic eyes

Hello!

Inca o cerinta...pertinenta ce-i drept si spun pertinenta pentru ca ma gandisem de mult sa reiau setul de Arabic eye, set inceput cu aproximativ 8 luni in urma.

Iata primul meu machiaj de tip Arabic .

Imi cer scuze pentru calitatea pozei. Eram la birou si ma plictiseam in draci, asa ca am facut o serie de poze cu webcam-ul.
Daca puteti observa, in acest machiaj am folosit tot culori inchise, dar am facut doua codite atat in unghiul exterior, cat si-n cel interior. Culori folosite...din cate imi aduc aminte : mov, negru si rosu.





Machiajul de azi : negru, maro ciocolatiu si bej(ca highlight), apoi mult tus negru. Spre deosebire de machiajul anterior, in acest machiaj, coditele din unghiul interior al ochiului sunt legate intre ele, iar cele din unghiul exterior sunt mai deplasate una fata de cealalta. Pe buze...ruj lichid de la Avon cu gust de ciocolata . Pe obraji, blush de la Flormar de nuanta maro inchis.
Cam atat.
Zum zurum people!

duminică, 24 ianuarie 2010

Love...just love



Nasa si Lary, doua persoane cu care sunt prietena mai presus de toate, cu care vorbesc vrute si nevrute...mai pe scurt, doua persoane pe care le iubesc!
Am vrut sa ne facem de cap, ca fetele, asa ca am petrecut o zi impreuna, zi in care am decis sa ne aranjam putin. Pe nasica am machiat-o in stil seniorat, iar pe Larisa in stil tineresc.

Ne-am distrat, pentru ca despre asta este vorba intre noi...lasam tot raul la o parte si facem haz de necaz. A facut si mandra mea, Arianna , parte din distractie si ne-a facut sa ne descretim funtile cu un machiaj a la ea. N-am sa va vorbesc despre machiaje pentru ca le intalniti si-n postarile mele precedente. Am sa va spun doar ca ma mandresc ca am asa persoane aporape de mine si ma simt norocoasa.
La multi ani nasica!!!! Sa ramai asa cum esti acum, pentru ca esti de milioane!!!
Va pup si va iubesc!

Zum zum !

vineri, 22 ianuarie 2010

Goldish Burgundy make-up

Buna fetelor!
O sa postez tot mai greu pentru ca urmez un tratament cosmetic si nu vreau sa-mi mai incarc tenul in nici un fel. Insa voi incerca sa postez machiaje aplicate pe alte fete. Si vreau sa fac asta si pentru a va ajuta sa va regasiti oarecum intre ele si sa va creati singure look-ul care sa va avantajeze.
Asa cum am scris in titlul postarii , machiajul de azi este ceva mai serios, nu neaparat pentru varsta mea, insa nu pica rau.



 Tot primesc mesaje ca eu sunt norocoasa, ca am ochii migdalati si asta este motivul pentru care imi ies machiajele. Fetelor....nu va opreste nimeni sa incercati!! Asa cum am mai spus...eu pornesc de la o idee si termin cu alta si asta pentru ca, pe parcurs imi dau seama ce ma avantajeaza si ce nu. Este normal sa fac machiaje care sa ma avantajeze. Daca fac unul care sa nu ma prinda o sa aveti impresia ca de fapt machiajul nu este tocmai reusit. Despre asta este si vorba...faceti machiaje care sa va avantajeze pe voi, nu pentru ca le-ati vazut la prietena, vecina, Lady Gaga (lista poate continua) si de aceea le vreau si eu.

Cam atat pentru acest machiaj. Cred ca stiti dejea...pentru intrebari, scrieti-mi un comment.
Zum zum !

marți, 19 ianuarie 2010

Pink, Purple and Dark Blue

Nu stiu ce sa spun despre machiajul asta. Am pornit de la un albatru aqua, cu umbra de albastru foarte inchis, peste care am vrut putina culoare indrazneata si am aplicat un roz aprins. Trebuie sa recunosc ca de foarte multe ori merg pe o idee de machiaj si termin cu alta. Asa s-a intamplat si azi, insa pot sa zic ca-mi place cum a iesit, altfel nu postam. Machiajul pica bine pe orice culoare de ochi, mai putin pe verde inchis. Se zice ca dezavantajezi ochiul verde inchis cu tot ce tine de albastru, dar eu zic ca merita incercat. 

La acest machiaj, spre deosebire de multe din machiajele mele, am urmat linia ochiului si l-am lungit, fata de alta data cand rotunjam codita exterioara. Secretul acestui make-up este ca trebuie amestecate foarte bine culorile. Este clar un machiaj de seara!!

Pentru acest machiaj este imperios necesar sa evidentiem pometii, linia nasului, barbia si tot ce se poate evidentia. Daca sunteti blonde, optati pentru o subliniere a sprancenelor mai palida. In loc de rimel negru, puteti opta pentru unul albastru.

Nu stiu ce sa va mai spun. E greu sa va explic ce-am folosit in acest machiaj, pentru ca am pornit de la o idee si am ajuns la alta, iar pe parcurs am incercat diferite nuante.
Cam atat !
 Daca aveti intrebari, lasati comment si incer sa raspund.

Zum zum people.

Arianna Pisicuta





Micuta mea vrea machiata. Am fost candva la petrecerea aniversara a unei micute pe nume Eveline, petrecere la care a fost machiata si de atunci ma tine langa danga ca vrea sa o mazgalesc. Acum na, ca orice mama, vreau s-o feresc si eu de toate prostiile aplicabile si neaplicabile pe fatuca ei curata si frumoasa. Intelege buburuza mea?...NU...categoric.
Incerc totusi sa-i feresc ochisorii, drept pentru care azi a fost pe jumatate pisica salbatica. Nu ma pricep eu prea bine, dar cand o vad motaindu-se in fata oglinzii, imi dau seama ca orice i-as face, ei tot ii place.




Cam atat pentru azi...zum zurum!

duminică, 17 ianuarie 2010

Mi-am tras unghii galbene





Din categoria "Mi-au crescut pistrui pe creier" va prezint Yellow nails...

Am zis eu ca se asorteaza cu "pietricicile" de la inelul meu minunat. Acu' na...daca nu se...pai sa se frate, ca eu mi-am manjit "unghihoatele" si n-am de gand sa le sterg decat peste vreo doua zile.
Acum, daca va intrebati ce mi-a venit sa-mi arat unghiile in public si mai ales galbene, explicatiunea e urmatoarea...mie unghiile-mi cresc atat de mult si-mi si rezista o saptamana intreaga, o data pe an si cam atat. Asa ca ma bucur si eu de ele, pana nu-mi vin dracii sa-mi pun iar prajine din acril sau gel. Si cam atat ma fetelor din acest subiect mirific, mirobolant si bla bla.

Zum zum!!
PS: Am 5 degete la fiecare mana...sa nu cumva sa credeti altceva!!

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Unul mai pastelat

Buna fetelor!!


Scuze ca nu dau detalii despre acest machiaj, insa sunt pe fuga si am zis sa postez. Am pierdut o gramada de machiaje, facute tot pe fuga, pe care n-am reusit nici macar sa le trag in poza. De aceea, vi-l arat acum, iar daca voi aveti intrebari, lasati-mi comment-uri.





Cam atat pentru moment fetelor...eu am plecat la bal!!
Zum zurum!


joi, 14 ianuarie 2010

De azi sunt in carti

Da fetelor...m-am hotarat !! De azi ma initiez, ca la carte, in ale makeup-ului. Intr-o luna jumate ma fac praf  si pulbere. O sa fiu doxa de teorie si scandura-n practica. Hai ma ca n-o fii dracu asa negru, o sa rezist destoinic. Sa-mi tineti pumnii fetelor, ca am rivale bune rau.
Va tzuc!!

miercuri, 13 ianuarie 2010

Machiaj de zi pentru ochi verzi

Hello girls!

M-am pus azi pe curatat tenul, pentru ca spre nefericirea mea am ceva probleme. Dupa cimentuirea lui cu fond de ten de le Revlon am trecut la realizarea machiajului. Trebuie sa recunosc ca pentru ochii mei, verdele nu prea ma incanta. Am lucrat cu doua nuante de verde ceva mai deschise pentru pleoapa, iar sub ochi am incercat ceva mai indraznet, si anume...am ales o nuanta de verde mai intens. Nu conteaza ce nuante de verde folositi, dar sa fie deschise(in cazul machiajului de zi), potrivite tenului si ochilor vostrii. Daca folositi verde ca fard ptr ochi, trebuie sa stiti ca nu scoateti deloc in evidenta irisul, iar machiajul poate parea usor banal. La fel, daca nu subliniati water-line-ul cu negru, riscati sa aveti un machiaj banal. Pentru voi as merge pe cu totul alte culori, cum ar fi culorile complementare verdelui : auriu, maro, violet, lila, turcoaz, roz. In lista mea de machiaje o sa vedeti si astfel de machiaje, care pica bine ptr voi. Deci...daca am ochii verzi folosesc numai verde...nu-i tocmai corect. E adevarat ca este culoarea care va reprezinta, insa poate deveni banala. Daca optati ptr un machiaj deschis, blush-ul incercati sa-l faceti cu o nuanta de peach, apricot, roz pal(in functie de nuanta tenului) si rujul la fel, insa fara a sublinia buzele prea rau.
Daca aveti intrebari, lasati un comment si incerc sa va raspund.




Cam atat pentru machiajul cu verde al ochilor verzi.
Tzuc dulce fetelor!!



luni, 11 ianuarie 2010

Machiaj de seara pentru ochi verzi



Pentru ca nimeni nu indraznea sa-mi propuna un machiaj, am intors foaia si am inceput sa intreb fetele din lista de messenger despre ce machiaj si-ar dori sa vada. Prima a fost Oana, prietena mea. Ea mi-a cerut un machiaj cu verde, avand in vedere ca are ochii verzi. Mi-a dat mana libera la tipul de machiaj pe care-l voi face, asa ca am ales un machiaj de seara, deoarece sunt mai expresive, insa i-am promis sa vin si cu un machiaj de zi. Nu am stat foarte mult sa finisez pentru ca cocuta mea a si venit cu cerintele ei. Iata ce-a iesit :

Iar Arianna a vrut o floricica....si uite ce-a iesit :



Scuze ca am lucrat pe graba, dar azi n-am fost in apele mele.
 Astept si altfel de cerinte. Curaj gaina ca te tai, adica hai ma fetelor ca nu musc!!
Zum zum people.

miercuri, 6 ianuarie 2010

Art make-up



Am fost provocata sa fac Art make-up, drept pentru care, de la un simplu machiaj cu orange, rosu, roz si alb, am ajuns la machiajul din imagini. Cat timp mi-a luat...nu mult, ma asteptam sa-mi ia ceva timp, avand in vedere ca e prima data cand fac astfel de machiaj. Ar fi fost super sa am si niste gene false, speciale pentru Art make-up, insa cum nu am mi-am zis sa pun mult sclipici pe gene si nu numai. Las acum pozele sa vorbeasca, iar daca aveti intrebari...stiti ce sa faceti.





























Daca va intrebati ce am pe buze...e simplu...sclipici.
Astept critici sau laude, dar pana atunci.... Zum zum people!!


Change of plans



M-am gandit sa fac o rubrica de cerinte. Vreau ca voi sa veniti cu idei de make-up. Inspirati-va din orice pentru ca make-up inseamna joaca. 
Astept cu nerabdare cerintele voastre !


Zum zurum people.

marți, 5 ianuarie 2010

Goldish Black Make-up



Hello there !!

 Asa cum am promis, am facut un machiaj smooky din doua culori, galben si negru.

Din noua mea paleta de la Alix Avien am folosit auriu, de la Flormar am folosit negru, de la Seventeen am folosit galben, iar de la Jade am folosit bej sidefat ca highlight.


Ca niciodata, am inceput cu negru, pe care l-am aplicat in degrade...adica am inceput din exterior spre interior, de la foarte inchis, la foarte deschis, ca sa nu para prea radicala trecerea spre auriu.



Initial, pentru acest machiaj trebuia sa folosesc maro, nu negru, insa nu mi s-a parut suficient de smooky, asa ca am refacut, folosid negru.


Cam atat despre machiaj...Zum zum people!!

duminică, 3 ianuarie 2010

Machiaj de cumparaturi




Poate va asteptati sa postez machiajul avut in seara de Revelion, insa nu am apucat sa ma pozez, din lipsa de timp. O sa refac acel machiaj, insa pana atunci, iata cum m-am etalat eu pe la shoppingareala. Nu stiu daca se observa ca machiajul nu este doar alb si mov, ci si orange si galben ca highlight. De ce n-am optat pentru un machiaj mai potrivit iernii? Pentru ca mi-au crescut pistrui pe creier, na! Asa...so, machiajul este facut din : alb mat de la Alix Avien, lila tot de la AA aplicat pe baza neagra de la Flormar, orange si galben de la Seventeen.
Urmatorul machiaj va fi cel facut de Revelion, pentru care, fara exagerare, mi-am luat un deochi de s-a lasat cu lacrimi la descantec, iar dupa acest machiaj va urma unul cu mult maro si galben auriu.
Daca aveti idei de machiaj, nu ezitati sa-mi propuneti.

Cam atat pentru azi, zum zurum people!