vineri, 26 februarie 2010

Rosy Blue make-up

Buna fetelor!

Inca o zi petrecuta cu nasa si Lary, de data aceasta cu un scop anume: Lary merge la un  majorat. Am facut treaba multa : am pensat, machiat si coafat...deci sunt multifunctionala. Machiajul l-am ales in functie de pantofi, deoarece, asa cum o sa vedeti in poze, Lary a ales o nuanta inchisa pentru rochie (negru) si a dat o pata de culoare prin pantofii ei minunati de la Zara (albastri).
Machiajul : am aplicat creion iluminator alb sidefat pe toata pleoapa mobila, peste care am pus fard alb sidefat, albastru deschis de la jumatatea pleoapei si albastru inchis in coltul exterior al ochiului si la mai mult de jumatate din pliu. Aceeasi nuanta de albastru inchis am aplicat-o si sub ochi, pana la jumatatea acestuia, dinspre coltul exterior spre cel interior; am continuat apoi cu nuanta deschisa de albastru si alb pana in coltul interior al ochiului.Ca highlight, sub spranceana, am folosit o nuanta de roz pal, pe care am aplicat-o si peste albul sidefat de pe pleoapa mobila. Au urmat buzele si blush-ul atat mat, cat si iluminator.

Coafura : CHIN!! mai ales ca eu nu prea ma pricep la asa ceva. Pur si simplu am impartit parul in mai multe straturi, pe care le-am prins cu cleme. Am inceput cu partea de jos, luand cate o suvita relativ subtire si onduland-o cu drotul. Apoi am mai dat drumu la alt strat de par si am procedat la fel. Si tot asa pana am terminat. Bretonul l-am intors cu placa si l-am rasucit usor. In laterale am prins parul cu doua clamite pentru a elibera fata... si gata.

Rezultatul final
Ce-i grav...sambata aviatoare o iau de la inceput, ca na...a inceput sezonul majoratelor si Lary le onoreaza pe toate.
Have fun girl!!
Iar voi daca aveti intrebari sau sugestii, nu ezitati sa-mi lasati comentarii...zum zurum!

miercuri, 24 februarie 2010

Arabic eyes make-up

Hello girls!

Azi vin cu un machiaj mai provocator, arabic eyes. Ce-mi place la acest tip de machiaje.... exprima feminitate, senzualitate si to ce tine de frumos. Nu stiu in ce masura exprim eu asta, insa araboaicele sigur o fac. Cate culori am folosit nici eu nu mai stiu, pentru ca am aplicat mereu inca ceva, insa machiajul in sine tine de acele linii din ungiurile ochilor. Machiajul, din punctul meu de vedere, nu este unul de zi, ci unul de seara, ba chiar o seara asa ca Valentine's day sau Dragobete. 

Am inceput prin a trasa o linie putin deasupra pliului ochiului, linie pe care am umplut-o usor inspre spranceana si pe care am intins-o cu pensula pentru a nu parea prea dura. Apoi am umplut pleoapa mobila cu creion alb, pana-n linia trasata, peste care am pus fard alb sidefat. Peste linie am adaugat graduat, albastru, apoi rosu, auriu si lila.

Dupa amestecarea culorilor pana-n spranceana, am trecut la trasarea liniei in ungiul interior si exterior al ochilor. Aceasta este cea mai delicata parte, deoarece cele doua linii trebuie sa semene, daca nu sa si rasara.

A urmat mascara, blush-ul, conturul fetei si glosul. Si cu asta basta!!
Sper sa va placa acest machiaj. Pe mine ma fascineaza astfel de machiaje, drept pentru care vor mai urma si alte tipuri de arabic eyes.
Cam atat pentru azi.
Zum zum!!

duminică, 21 februarie 2010

Saturday night make-up

Buna fetelor!


Ce facem sambata seara?
Eu merg la shopping, la un suc cu fetele, sau ies in club tot cu fetele. Merita sa ne schimonosim pentru o singura seara? Merita, mai ales daca vrei sa atragi atentia, sau, pur si simplu, sa te simti  bine in pielea ta. Initial aveam planuri de iesit la suc, insa cum nu sunt in apele mele, am ales o seara la shopping. Machiajul meu este facut din cinci culori : negru, mov, albastru, rosu si auriu. De ce atatea culori? Pentru ca sunt complementare si intr-un singur machiaj au dat bine.

Ca highlight am folosit o culoare foarte apropiata de culoarea tenului meu, un bej. O sa observati ca spre deosebire de alte machiaje facute pe ochii mei, de data aceasta in unghiul exterior nu am rotunjit coltul machiajului, ci l-am lungit pana la spranceana. 

Parerea mea e ca acest machiaj merge mai bine pe ochi albastri, decat pe cei verzi. Oricum merita incercat. 

Daca aveti intrebari, lasati comment...bla bla. Stiti deja.
Zum zurum girls!

vineri, 19 februarie 2010

Greenpeace make-up

Buna fetelor!
Am rasfoit pe goagle printre niste imagini din ocean si natura si am hotarat sa amestec culorile din cateva dintre ele. Ce-i drept ca nu mi-a iesit cum vroiam si asta pentru ca galbenul folosit nu a scris cat mi-as fii dorit eu sa scrie. Insa m-au ajutat foarte mult ochii modelului meu, nimeni alta decat Doina, sefa salonului Bella Mar. Doina este perfectionista, drept pentru care arata demetial si orice machiaj ii sta superb.

Culorile folosite sunt galben, albastru indigo, verde si bej sidefat. Toate aceste culori fac parte dintr-o paleta a Doinei, al carei nume imi scapa. 

Cam atat pentru acest machiaj. 
Zum zum!

miercuri, 17 februarie 2010

Machiaj de zi pentru ochi mici

Hello girls!
Azi am chinuit doua colege, ce-i drept la cererea lor. Le-am chinuit pentru ca si ele m-au chinuit in draci, avand in vedere ca ambele au ochii extrem de mici, dar si pentru ca niciuna din ele nu mi-a dat mana libera in ceea ce priveste culorile folosite. A fost o provocare si pentru ca nu le puteam face machiaj de seara, cand afara era plina zi. 

Azi a fost zi mare....am reusit sa ma mai cimentuiesc si eu, dupa o lunga perioada de umblat ca o mumie.
Gata fetelor...atat pentru azi! Aveti intrebari...lasati comment...eu raspund, cam asta e ordinea.
Zum zurum!

luni, 15 februarie 2010

Goldish Purple make-up

Hello girls!!
Pentru azi am pregatit un machiaj de seara din auriu si mov. Incepand din unghiul interior al ochiului am aplicat auriu de la Jade, pana la jumatatea pleoapei mobile. Apoi am aplicat baza neagra de la Flormar de la jumatatea pleoapei mobile, pana in unghiul exterior, baza peste care am pus mov de la Seventeen. Bineinteles ca am amestecat cele doua culori, auriu si mov, la punctul lor de intalnire(jumatatea pleoapei mobile) pentru a nu da impresia de linie dura. Ca highlight sub spranceana am aplicat bej sidefat de la Jade. Nu uitati sa fardati si linia de sub ochi, pentru mai mult dramatism, sau pentru a mari ochiul, in cazul in care nu beneficiati de ochi mari. Conturati sprancenele, si folositi blush pentru un machiaj bine definit, iar rujul alegeti-l in nuanta blush-ului, sau intr-o culoare complementara cu acesta.
Victima mea pentru acest machiaj...ca intotdeauna...Georgy!!

Din pacate din multele poze pe care le-am facut doar una reflecta realitatea si nu pentru ca nu am aparat bun, ci pentru ca lumina din salon e galbena.

Cam atat pentru acest machiaj. Daca aveti intrebari, lasati comment si incerc sa raspund.
Zum zum fetelor!

duminică, 14 februarie 2010

Valentine's day make-up


Hello girls!

Pentru petrecerea de Valentine's day, am facut doua machiaje.
Primul, pentru Georgy, a constat in gri argintiu, roz si lila, iar cel de-al doilea, pentru Miha, a constat in alb, turcoaz si mov. La baza ambelor machiaje am pus creion iluminator alb, pentru a pronunta culorile folosite. Inca un lucru comun la aceste machiaje, tusul negru aplicat pe pleoapa mobila cu codita. In rest girls...just blend!!
Cam atat pentru azi...zum zurum!!

joi, 11 februarie 2010

Vensses club make-up

Hello girls!


Azi am fost solicitata pentru un machiaj mai mult decat interesant. In aceasta seara, in club Vensses este seara "Politisti si puscariasi", sau ceva de genu'. Pentru ca majoritatea fetelor se imbraca in politiste sexy, Nico s-a hotarat sa fie arestata sexy. Asa ca se va imbraca intr-un mod demential de sexy, dar fara sa se abata de la subiectul serii, iar eu am avut sarcina de a o scoate in evidenta prin machiaj.
Despre acest machiaj nu pot sa va spun decat ca l-am facut din creion negru, creion alb, fard gri, fard alb, liner cu slipici negru si argintiu, blush roz, contur de buze roz si ruj in doua nuante de roz.

Have fun Nico!!

Zum zum fetelor.

miercuri, 10 februarie 2010

Trei machiaje, doua de seara, unul de zi


Buna fetelor.

Azi am reusit sa ma cimentuiesc si eu, dar nu le-am uitat nici pe colegele de la salon.
Prima chinuita groaznic a fost Corina, careia i-am facut un machiaj de zi cu mult verde.

A doua a fost Georgy, pe care am machiat-o de seara cu roz, lila si negru (machiaj de tip cut crease).

Ultima am fost eu, pentru ca martea din posta nu poate lipsi si pentru ca azi e o zi speciala : mi-am inscris fetita la gimnastica aerobica.

Iar Ari are costum de gimnastica.

Daca aveti intrebari despre machiaje, va rog sa-mi lasati commenturi. Motivul pentru care nu scriu nimic acum despre ele, este faptul ca sunt mult prea obosita.

Zum zurum!!

marți, 9 februarie 2010

Nu am uitat de voi!!

Nu fetelor, n-am uitat de voi, doar ca pe data de 6 martie 2010 voi participa la un concurs. Aveti aici mai multe detalii http://www.lne.ro/ . Acum ma concentrez pe realizarea impecabila a machiajului si imi chinui modelul intr-un hal fara de hal (pup Georgy) pentru a face impresie buna.
Tineti-mi pumnii fetelor!

Zum zum !

vineri, 5 februarie 2010

Smoky Chocolate Blue make-up


Heloo there!


Zilele acestea am tot fost ocupata cu pensatul, tunsul  si vopsitul sprancenelor si de aceea am neglijat un pic partea de make-up. Insa azi am prins-o iar la inghesuiala pe Georgy si daca tot ii place ei cum o machiez, am zis sa profit. I-am facut un smoky eyes in ideea ca azi e vineri si poate iese cu iubitelul ei in oras mai tarziu. 
Realizarea machiajului :
1. baza de machiaj de la sephora (atentie!! baza se aplica doar pe fata, evitand orice contact cu ochii)
2. fond de ten 
3. anticearcan si corector pentru pete
4. fardarea ochilor :
     1. ca baza ptr ochi am aplicat fond de ten
     2. pe pleoapa mobila am aplicat un strat subtire de negru de la Flormar
3. Peste negru am aplicat maro ciocolatiu pe care l-am intins putin peste pliul ochiului dupa care am deschis irisul cu o nuanta de bej sidefat. Deasupra ciocolatiului am venit cu o dunga de albastru inchis, apoi am amestecat cele doua culori fara sa depasesc pliul ochiului spre pleoapa mobila. Ca highlight am folosit alb sidefat, pe care l-am amestecat cu albastru, in asa fel incat sa nu lasam impresia de linie dura. Toate aceste culori sunt din paleta Jade.                               
4. Pe linia de sub ochi am trasat o linie neagra peste care, pana la jumatatea ochiului am  aplicat ciocolatiu.
5. Mascara neagra de la Flormar
6. Blush roz de la Flormar 
       
7. Pe buze am aplicat contur roz de la Ada peste care am pus doua straturi de gloss nr.02 de la Flormar



Rezultatul final :
Cam atat pentru azi.

Zum zurum fetelor!

marți, 2 februarie 2010

Coral Pink and Purple make-up

Buna din nou!!

Trec zilele si mai fac cate o victima. Ieri Lilisor, azi inca o colega de la cosmetica. Spre deosebire de colega de ieri, cea de azi are ochii albatrii, ochi pe care n-ai cum sa nu-i poti machia. Pentru ca e febra flacarii violet, am zis sa-i aduc si eu putin energie pozitiva. 

La baza machiajului am aplicat un creion alb iluminator, peste care am aplicat o nuanta de lila, pe pleoapa mobila pana foarte aproape de spranceana. Pe pliul ochiului, in unghiul exterior al ochiului, am aplicat roz coral, pe care l-am amestecat in lila. In V-ul exterior al ochiului am aplicat negru, pe care l-am intins foarte bine cu peste doua culori. Apoi am trasat o linie subtire cu tus negru, am aplicat mascara, creion negru in water-line, am conturat sprancenele si apoi le-am pus in evidenta aplicand fard alb sidefat sub ele. Pe linia de jos a ochiului am pus in combinatie negru cu lila din unghiul exterior, pana la jumatatea ochiului si am continuat dor cu lila pana-n unghiul interior. Pentru mai multa lumina, in unghiul interior al ochiului am aplicat acelasi alb ca cel de sub sprancene.                                                      

In obraji am pus blush roz sidefat, iar buzele le-am creionat cu roz, peste care am aplicat doua nuante de gloss, una de roz aprins pe 90% din suprafata buzelor, iar in centru lor, pentru efect de marire, am aplicat un roz mai natural.        
Atat pentru machiajul de azi.

Zum zum!

luni, 1 februarie 2010

Machiaj de mireasa

Buna fetelor!

Am prins-o iar pe Lilisor la inghesuiala si am luat-o de model, de data asta pentru un machiaj clasic de mireasa. 

Nu se vede foarte bine, insa machiajul este facut din roz(Seventeen), maro(Avon) si gri(Jade) ca highlight sub spranceana. Mascara maro, pe genele ei foarte negre, se observa foarte greu, dar am incercat. Blush-ul este roz, pentru a da cat mai multa naturalete obrajilor. Conturul buzelor l-am facut cu roz pal, peste care am aplicat gloss roz de la Flormar . Bineinteles ca totul este anti lacrimogen. 

Foarte important la machiajul de mireasa...sprancenele bine conturate. Lilisor are un format frumos, insa are ceva goluri pe care le-am acoperit cu creion de sprancene. La acest machiaj se tine cont si de zona gatului, piept, maini, in functie de decolteul rochiei de mireasa si daca poarta manusi, cat de lungi sunt.
Cam atat pentru machiajul de miresica
Zum zum!