vineri, 23 aprilie 2010

Black Tears

Bunaaaaaa

Back again. De data asta doar cu o prezentare de make-up si asta pentru ca sunt pe fuga si nu am timp sa dau detalii despre el. Am ales un machiaj in albastru, negru si galben cu mici artificii. Iata ce a iesit...

Va rog sa-mi lasati commenturi daca vreti sa aflati realizarea acestui machiaj. 
Va tzuc, zum zum!!
Update : am mai adaugat niste poze in speranta ca se observa si faptul ca pe gene am aplicat doua nuante de mascara: sus negru, jos albastru. In comisura interioara am pus strasuri negre, de aici si titlul make-up-ului. Pup.

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Retro clasic

Hello!

Am tot rasfoit goagle si am luat la cunostinta ca anul asta se poarta retro. Nu ca nu stiam, insa retro nu este machiajul meu preferat pentru ca ma restrictioneaza la culori si pentru ca nu sta bine pe oricine, asa ca l-am ignorat  . Prea multe despre ecest machiaj nu am ce spune, insa pot spune ca negru si rosu fac tot. Cel mai greu mi se pare sa faci aproape identice coditele negre de la ochi, in rest e super simplu. Dupa conturarea ochilor cu liner gel, am trecut la evidentierea sprancenelor, pentru ca pe vremea aceea (anii 1920-1930) era foarte important sa ai sprancene conturate...nu ca azi nu ar fi!! Gata cu sprancenele...Trec acum la highlight sub ele, asta pentru a evidentia osul lor. Am terminat cu ochii, trec la blush roz, care se aplica exact pe marul obrazului si nu pe pometi, in prelungire pana la urechi, asa cum se poarta azi. Ultimele sunt buzele, pe care le-am conturat cu creion rosu tradafiriu intins bine cu pensula de ruj. Peste creion am aplicat rujul rosu, specific anilor 20-30.
Gata!! Simplu nu?
Fetelooooooooor pazeaaaaaa...la astfel de ruj, dantura curata si cat mai alba este imperios necesara. Acum na...faceti si voi abstractie de moaca mea, proaspat iesita de sub dus  .
Tzucus lelcu...stiti voi! Zum zum.

miercuri, 14 aprilie 2010

Smoky Gray make-up

Helloooooo!

M-am scapat iar in machiaje, asta pentru ca imi ador parutul, mai ales acum, ca e proaspat colorat si e fin si ingrijit...hihihi . Pentru azi am pregatit un smoky, pe nuanta de gri. Si pentru ca nu rezist sa nu aplic si nitcai negru, l-am aplicat ca umbra. Am in ceput prin creionare cu iluminator alb, pe toata pleoapa mobila si putin peste pliu. L-am intins usor, avand grija sa nu-l sterg. Peste creion, am aplicat doua straturi de gri din minunata paleta de la Jade. Am aplicat doua straturi pentru ca, in general, primul strat de culoare este absorbit de creionul iluminator, iar stratul al doilea e menit sa intensifice culoarea. Dupa aplicarea gri-ului, in comisura exterioara a ochiului am aplicat ca umbra negru, pe care l-am amestecat armonios cu griul si cu nuanta de highlight aplicata sub spranceana. In cazul meu nuanta de highlight a fost un bej sidefat. Sub ochi am aplicat negru de la comisura exterioara, pana la mijloc si am continuat cu gri pana in comisura interioara. Pentru un pic de lumina ochiului, puteti opta pentru aplicarea unui fard alb sidefat exact in comisura interioara a ochiului, lungind usor spre nas.
Pentru dramatism puteti creiona linia uda a ochiului (water-line) cu negru. Dupa cum se vede, mi-am conturat fata cu blush roz. Am aplicat apoi un strat subtire de fard iluminator (perle iluminatoare) pe intreaga fata. Mi-am creionat buzele cu un creion roz, peste care am aplicat un strat subtire de ruj de nuanta roz mat. Si cu asta basta...gata machiajul.
Daca aveti nelamuriri, lasati comment.
Pup...zum zurum!

luni, 12 aprilie 2010

Redish purple make-up

Hi there! Long time no talk...

Trebuie sa recunosc ca am facut ceva pauza cu postarile, insa revin, nu numai cu machiaje ci si cu un look nou. Am revenit la vechea mea culoare de par si anume, negru albatrui. 
Pentru azi am pregatit un machiaj simplu bazat pe mult mov si rosu. Insa nu doar acestea sunt culorile folosite in realizarea lui. Pe langa aceste doua culori, am mai folosit : alb mat, galben sidefat si negru. Am inceput cu unghiul interior al ochiului sau comisura interioara,unde am aplicat albul mat pana la jumatatea ochiului. Dinspre comisura exterioara a ochiului am venit spre albul mat cu mov din minunata paleta de 120 de culori, cea mai inchisa nuanta de mov. A urmat apoi rosul, pe pliul ochiului, in amestec usor cu movul, rosu lungit usor spre comisura interioara a ochiului. Pentru highlight am folosit galben sidefat pe care l-am aplicat sub spranceana, in amestec cu celelalte culori si peste albul mat aplicat initial in comisura interioara a ochiului. Sub ochi am aplicat o dunga subtire de negru pana la jumatatea ochiului, peste care am pus movul, lungind usor spre comisura interioara si apoi rosu pana in albul mat. 
Restul este vizibil, asa ca n-am sa mai dau detatlii decat daca imi sunt cerute.
Cam atat pentru azi. Sper sa va placa revenirea mea...zum zum!!

marți, 6 aprilie 2010

Before and after

Hello girls and boys!

Hristos a inviat!
 Am terminat scurta mea vacanta, petrecuta cu rudele din Olt si am revenit in aglomeratia mirobolanta din Constantanopolis.
Nici in minivacanta nu am avut stare si am facut ceva victime. Nepotica mea de la Slatina, Cristina, a suferit enorm din pricina mea, insa a fost multumita de final si asta conteaza cel mai mult. Ea a beneficiat de cosmetica faciala, pensat si machiat. Machiajul este evident de seara, asta asa ca erau babele prezente si am vrut sa le fac in ciuda, ca na ele e cu principiuri : "E prea strident maicaaaaaaa!". Promit s-o mai prind la inghesuiala si sa-i fac un machiaj retro sau unul cat se poate de nude. Pentru ca e o postare de gen Before-After n-am sa dau detalii despre machiaj decat daca-mi vor fi cerute; in aceasta postare urmaresc sa se vada schimbarile asupra persoanei, nu neaparat tehnica machiajului.
Cam asta a fost rezultatul final, desi recunosc ca nu e exact ceea ce vroiam eu, insa dupa o zi in care am stat numai in soare chiar n-am mai avut chef sa urmaresc fiecare detaliu. 
Cam atat pentru azi.
Zum zurum!