marți, 7 iunie 2011

Vine vara, bine-mi pare!



Buna tuturor!


O sa spuneti ca sunt neserioasa, sau ca nu ma intereseaza parerile voastre...NU este asa. N-am mai postat din lipsa de timp, pentru ca sunt bagata in multe proiecte, care-mi fura cam mult timp. 

Asa cum va spuneam aparatul meu foto minunat nu ma mai satisfacea, de aceea mi-am cumparat unul ceva mai performant si am indraznit, din nou, sa ma prezint in fata voastra cu un nou look, zic eu potrivit pentru vara.
Mi-as fi dorit sa-mi vedeti munca de pe teren, cum o numesc eu, machiajele mele facute pe diferite forme de fete, diferite forme de ochi,pe mirese, etc, insa sunt mereu pe fuga, de la clienta la alta si uit mereu sa fac poze.
 Lasand palavrageala, hai sa va arat ce-am facut eu cu elevele mele in weekend, mai precis Duminica.

Am vrut sa ne jucam cu roz si ne-am jucat, numai ca n-am lasat doar roz, deoarece suntem la faza la care invatam sa combinam culorile. Drept pentru care iat-o pe Alexandra, befor and after the makeup.

Dupa cum vedeti, nu sunt un fotograf profi, drept pentru care o parte de machiaj este stearsa de soare, insa cealalta parte se observa, asa ca am sa incep sa va povestesc cum am procedat.

  1. pregatirea ochiului pentru machiaj : fond de ten si primer
  2. machiajul prorpiu-zis : din paleta de 120 de culori de la BF am ales doua nuante de roz pe care le-am combinat si le-am aplicat din unghiul intern al ochiului catre mijlocul pleoapei, am continuat apoi cu un gri metalic si cu o nuanta deschisa de turcoaz, urmat de o umbra usoara cu negru. Pentru ca este vara am considerat ca un liner este destul de dur si se poate chiar intinde, de accea conturul ochiului l-am facut cu fard negru carbon. Sub pleoapa inferioara, pe linia genelor, am conturat usor cu negru, din coltul exterior pana unde incepe culoarea ochiului si am continuat cu acel turcoaz pana un unghiul intern. Gene false, putin rimel si gata cu ochii.
  3. machiajul fetei : crema hidratanta, fond de ten, iluminator si blush
  4. machiajul buzelor : un ruj roz, destul de cremos, insa nuanta degeaba v-o zic pentru ca rujul este primit de la o prietena, din italia.
Cam atat pentru acest machiaj. Sper sa va placa, iar dc aveti intrebari sau sugestii...pls do!!
Zum zum fetelor.