miercuri, 14 iulie 2010

Machiaj pentru majorat

UPDATE
Am refacut intr-o forma mai calda machiajul pentru majorat si cu alte genute.
Culorile folosite sunt aceleasi, aplicate pe o baza de creion alb sidefat de la alix avien. O diferenta intre cele doua machiaje este evident dramatismul, insa si forma de aplicare a culorilor. Acestea din urma sunt blenduite foarte bine si n-am mai recurs nici la banda in unghiul exterior al ochiului. Genele dupa cum observati sunt ceva mai dramatice si sunt superbe. In rest totul este la fel.
Cam atat pentru azi. Zum zurum!




Buna fetelor.

Imi cer scuze ptr lunga perioada in care am lipsit din peisaj, insa efectiv nu mai am timp de nimic. Despre machiajul de azi va pot spune ca face parte din lunga mea serie de turcoaz si lila, insa cu putine inbunatatiri. Pentru prima data am folosit genele false de tip banda, pe care le uram total. Am gasit unele super frumoase la ciupanezi si am zis sa vad dc sunt si bune. Sunt bune si dau dramatism machiajului.
Pentru inceput am folosit alb cu striatii aurii ptr unghiul interior al ochiului, pe care l-am continuat cu un alb sidefat foarte puternic. In degrade am aplicat lila, iar pliul l-am acoperit cu turcoaz din minunata paleta de 120 de culori.
Ca highlight am folosit acelasi alb sidefat, insa intr-o cantitate finuta. Conturul ochiului l-am facut din fard negru, asta si ptr a acoperi mai bine dunga genelor. Sub ochi am urmat linia genelor, si am aplicat turcoaz pana la jumatatea ochiului, urmat de lila si albul cu striatii aurii. Am amestecat bine cele trei culori intre ele. In coltul exterior am conturat mai mult ochiul adaugand negru si sub ochi, exact pe linia genelor.
Pentru ca e vara si ne mai si bronzam, am ales un contur al fetei finut, cu perle bronzante, insa si o iluminare atot cu perle. Buzele le-am lasat ceva mai naturale, alegand un contur roz pal cu amestec de nude pe baza carnoasa. Apoi a urmat luciul de buze incolor.
Cam atat pentru acest machiaj. 
Sper sa nu mai lipsesc atata timp pana la urmatorul machiaj. Oricum am sa incerc ce n-am incercat pana acum,adica sa filmez tot ce fac. 
Va tzuc dulce. Zum zum!

10 comentarii:

Make-up by Dina spunea...

Super machiaju uitate pe al meu si eu am unu asemanator aproape identic , ii lam facut unei prietene acum cateva zile:)

Ego spunea...

@Diana : imi place ce faci, ai un stil tineresc si asta se cere. Multa bafta in continuare.

Anonim spunea...

hei:> vroiam sa te intreb..cam ce machiaj s'ar potrivi unui ten bronzat:)) Georgiana Marcu

Ego spunea...

Buna Georgiana. La varsta ta e greu sa apreciez. E bine sa eviti maro-ul ptr ca e vara, desi ptr un ten bronzat maro-ul, auriul si tot ce tine de culorile pamantii pica bine. In schimb poti folosi roz pal, amestec de galben si portocaliu...etc. In principiu orice culoare care-ti exprima vara e bine venita. Ai grija insa sa nu exagerezi...nu uita ca se poarta naturalul. Pup

Iulia spunea...

Ti-am spus si in privat si ma repet - ft frumos update-ul.

Ego spunea...

@Iulia : mersic :*

Lucia Iacob spunea...

Atat machiajul cat si genele sunt superbe!

Ego spunea...

@Lucia : multumesc frumos :*

Xella spunea...

super machiajul, i se potriveste bne fetei...asteptam noi look-uri;))

Ego spunea...

@Xella : mersic. Look-uri noi am tot facut, insa nu am timp sa postez si nici aparatul nu l-am mai carat dupa mine sa fac poze. O sa incerc totusi sa revin in forta :).