vineri, 10 septembrie 2010

Before and After-Oana

UPDATE

Hello again. Revin cu un update la acest before and after pentru a va ajuta sa vedeti dc va incadrati in tiparul potrivit acestui machiaj. Same make-up, different person...am refacut machiajul aplicat Oanei, pe Danuta. Dupa cum o sa vedeti si voi, sunt doua persoane diferite si cu toate acestea mahiajul pica bine pe ambele. Va las pe voi sa vedeti si asemanriel dintre cele doua.
Scuze pentru calitatea pozelor, insa aparatul zacea bine merci acasica.
Cam atat penru azi...Zum zurum!



Buna fetelor.

Stiu...am cam neglijat blogul, insa toate astea se intampla pentru ca nu am timp. Nu e o scuza, este un fapt. Azi m-a vizitat prietena mea, Onuta, cum ii spun eu, pentru un tunning  . Am inceput cu genutele si am terminat cu machiajul. Genutele sunt din acelea individuale, medii ca lungime si s-au asezat foarte frumos pe ochisorii ei frumosi. Despre machiaj toate bune si frumoase.....glumesc. Hai sa va spun si despre machiaj. 
Am inceput prin a aplica un strat subtire de eyeshadow base de la NYX (cu ocazia asta il si testam, sa vedem ce poate). Peste baza am pus liner gel de la Coastal Scents , nuanta true black, pe care l-am intins cu un blending brush (ELF) pe toata pleoapa mobila, pana in pliu. Dupa linerul gel, a urmat fardul...ciocolatiu; eu am aplicat o nuanta de ciocolatiu de la Maybelline, insa orice nuanta de ciocolatiu sidefat merge. Pentru a o deschide putin, in coltul interior am pus alb sidefat de la Jade. In centrul ochiului, exact cat tine globul ocular, am aplicat un alb cu striatii aurii si l-am amestecat usor cu blending brush-ul. Ca highlight, sub spranceana, am folosit un bej cu striatii aurii, tot de le Jade.
Sub ochi, dupa aplicarea de eyeshadow base, foarte aproape de linia genelor, am trasat o linie fina dinspre exterior spre interior, insa am avut grija sa fie fina; mai precis, excesul de gel liner de pe pensula de definire a sprancenelor (ELF), l-am aplicat sub ochi. Apoi am conturat tot ochiul prin aplicarea ciocolatiului , atat peste negru, cat si in continuarea acestuia, pana in albul sidefat de la Jade. Tot cu blending brush-ul, sub ochi, am amestecat usor ciocolatiu si albul. Conturarea fetei am facut-o din perle bronzante, iar iluminarea cu perle iluminatoare. Nu am aplicat blush, in schimb am folosit perlele iluminatoare, insistand asupra "merisorului" din obraji. Desi la acest machiaj ar fi mers foarte frumos un ruj rosu, am zis sa n-o tunam pe Onuta prea stong, asa ca am ales un ruj trandafiriu, pus peste contur de aceeasi culoare.
Si gata ma fetelor...am terminat si cu machiajul pe ziua de azi. Acum va arat poznele  .
Din pacate pentru mine, m-am trezit sa fac poza de Before dupa ce am pus genutele, dar oricum diferenta se vede...si Oana o simte  . 
Si ca sa nu ziceti ca-s rea, va las sa vedeti machiajul si de aproape.
Cam atat pentru azi. N-am sa fac promisiuni desarte cum ca as reveni prea curand cu machiaj, insa va pot spune ca daca nu-mi uit aparatul cand merg la cliente, am sa fac si poze si macar am sa vi le arat. Pupici tuturor fetelor care stiu sa se faca placute prin machiaj si nu numai.
Zum zum!

14 comentarii:

Anonim spunea...

vreau si euuuuuuuuuuuu:))

Ego spunea...

Mie-mi zici :)). Eu m-am machiat maine :)), asa de mult m-am neglijat.

Xella spunea...

pretty look;))..nice work

Ego spunea...

@ Xella : mersic :*

Iulia spunea...

Ft frumos :D :)

Ego spunea...

@Iulia : se poate si mai bine...si o sa fie si mai bine...promit.

Ale spunea...

idolul tau in materie de makeup e panacea 81 de pe youtube?

Ego spunea...

@Ale : nu este idolul meu, insa imi place de ea foarte mult, atat ca make-up artist, dat si ca persoana.

Lala spunea...

amazing !
love this look, I gonna try it !

xoxo lala

come and visit me
http://lala-tulpe.blogspot.com/

Ego spunea...

@ Lala : tnx :*

xxyy spunea...

foarte frumos. As vrea sa fiu si eu asa de talentata in ale machiajului :).xx

http://provocativecouture.blogspot.com/

Ego spunea...

@ARA : eu zic ca dc incerci o sa-ti iasa. Daca ai intrebari, nu ezita sa mi le pui. Mult succes!

Mina spunea...

wow foarte frumoase lookurile. esti foarte talentata.
xoxo
mina

Ego spunea...

@Faboulista : Multumesc frumos pentru aprecieri :*.