sâmbătă, 11 decembrie 2010

La multi ani Roxana!!

Buna fetelor!

Azi este ziua prietenei mele Roxana, drept ptr care a venit de buna voie la cimentuit. Bineinteles ca prima intrebare a fost : fataaaaaaaaaaa cu ce te imbraci???? A noastra Roxanica si-a tras o rochie neagra(trist), insa a pus-o in valoare cu niste pantofi de nuanta cyan inchis (real nice). 
Am hotarat de comun acord ca vrem un machiaj mat, insa nu foarte strident. Am folosit urmatoarele nuante : alb mat, gri usor sidefat, cyan inchis, negru si bej cu striatii. 
Dupa ce am pregatit ochiul ptr machiaj, asta insemnand fond de ten, pudra si primer, am inceput machiajul propriu-zis.
Am pornit cu unghiul interior al ochiului, pe care am aplicat albul mat pana la jumatatea pleoapei(orice nuanta de alb curat merge). Ca sa dau putina luminozitate si sa concentrez lumina asupra irisului, am aplicat acel gri usor sidefat (din trusa de 120 de la BF) exact pe bulbul ochiului. Am avut grija insa sa-l amestec bine cu albul, sa nu dau impresia de linie. A venit randul nuantei principale, si anume cyanul inchis, pe care l-am armonizat cu griul, in continuarea acestuia, depasind putin unghiul exterior al ochiului. Stim cu toate ca dc vrem mai mult dramatism, apelam la negru...in cazul meu negru carbon. Am facut vestitul V in unghiul exterior si cu un blending brush am amestecat foarte bine, in asa fel incat sa para o usoara umbra a cyan-ului.
Ca highlight sub spranceana, pe care am conturat-o in prealabil, am aplicat un bej cu striatii aurii . Urmatorul pas...blend, blend, blend...asta pentru un efect de smoky eyes.
Nu uitam nici de mascara, in cazul nostru Elf Studio, rezistent la apa, cel prezentat in postarea anterioara.
A urmat machiajul fetei cu fond de ten, contur si blush (toate la alegerea voastra, in functie culoarea tenului, culorile folosite in machiaj, etc.).
Buzele...le-am conturat cu creion de la Orhide, o nuanta trandafirie, foarte asemenatoare cu culoarea acelor buze sanatoase, rosii si frumoase. Pentru ca Roxana are buza superioara mai subtire am apelat la un artificiu : dupa contur, am apelat la un creion alb sidefat, aplicat in centru, peste care am pus gloss roz sidefat.
Rezultatul ....

Cam atat pentru azi. Comentati si nu ezitati sa dati sugestii. Zum zum!!

8 comentarii:

Xella spunea...

ii sta foarte bine...good job:*

Ego spunea...

@Xella : Mersic,i-a placut si ei :)

Special Koko spunea...

great job!:*

Ego spunea...

@Special K : multumesc frumos :*

Maria Manea spunea...

Buna!Imi place foarte mult modul tau de a scrie si a explica tehnicile.Bravo!Te-am adaugat in blogroll ca sa poata mai multa lume avea acces la blogul tau.Ma intrebam daca te-ar deranja daca mi-ai adauga si mie blogul la blogroll.Asept raspuns.Sper sa ai o parere buna despre blogul meu. http://sudessa.blogspot.com .
O seara placuta!

Ego spunea...

@Sudessa : Buna. Ma bucur ca-ti place ce fac si-ti multumesc ptr aprecieri. Am sa adaug si blogul tau in blogroll si-ti urez si ti emult succes in ceea ce faci :*

Miss Z spunea...

Te asteptam cu postari noi!

Ego spunea...

@ Miss Z : in weekend incerc sa-mi fac timo sa postez. :)