marți, 2 august 2011

Machiaj light pentru ochi albastri

Buna fetelor.
     Revin cu un machiaj simplu pentru ochi albastri. Este usor de realizat mai ales pentru ca nu folosim decat doua nuante, un bej si un midnight (mov albastrui).
Dupa ce pregatim ochiul cu fond de ten si primer, aplicam din unghiul interior catre centrul ochiului, nuanta de bej (orice nuanta de bej sidefat merge). Pentru acest machiaj am ales bejul din trusa de la Jade (1).
   A urmat apoi midnight blue (eu am ales varianta de la Seventeen), pe care-l aplicati din unghiul exterior catre bejul de la Jade, avand grija sa amestecam bine, dar si sa mergem putin pe pliu. Cu aceeasi nuanta de midnight am conturat ochiul, atat pe pleaoapa superioara, cat si pe jumatate din pleaoapa inferioara.
     Urmeaza mascara, machiajul fetei, un ruj rozaliu cat mai natural si gata machiajul. Iata rezultatul, pe una din clientele mele.
Sper sa va placa, cam atat pentru aceasta postare. Zum zum!

Un comentariu:

Ego spunea...

@ Magasin Monic : buna. am intrat pe blogul tau si din pacate nu vad lista despre care vb si nu apar nici la profil la blogurile pe care le urnaresti, dar nu-i nici o prb ne putem ajuta reciproc