joi, 13 octombrie 2011

Sa ajutam un sufletel!!

Buna tuturor!

     Leucemie acuta limfoblastica  high-risk corticorezistenta cu determinare SNC hiperleucocitara...acesta este diagnosticul unui copil. 
     Va vine sa credeti sau nu, acest diagnostic a fost pus, de catre specialisti, unui copil de aproape 11 ani. 29 decembrie ar trebui sa fie pentru Trandac Ioan-Cosmin o zi fericita, ziua in care sa se indeplineasca urarea "La multi ani!". Prietena mea buna, Elena, a primit actele doveditoare alaturi de mesajul de exasperare al parintilor indurerati, in luna februarie si ghiciti...desi a scris e-mailuri la multe din televiziuni si fundatii, raspunsul tot intarzie sa vina. DE CE?
     Va rog pe aceasta cale sa-l ajutam pe micut pentru ca si el, ca multi alti copii, are dreptul la viata.      Acestea sunt actele doveditoare ca acest copil sufera de o boala oribila si necrutatoare.
Nu va cerem bani, va ceream sa ne ajutati sa facem cunoscuta povestea acestui copil, sa trimitem cat mai multe mailuri catre televiziuni si fundatii, poate le citeste cineva si poate i se acorda o sansa lui Cosmin.

Niciun comentariu: