luni, 12 aprilie 2010

Redish purple make-up

Hi there! Long time no talk...

Trebuie sa recunosc ca am facut ceva pauza cu postarile, insa revin, nu numai cu machiaje ci si cu un look nou. Am revenit la vechea mea culoare de par si anume, negru albatrui. 
Pentru azi am pregatit un machiaj simplu bazat pe mult mov si rosu. Insa nu doar acestea sunt culorile folosite in realizarea lui. Pe langa aceste doua culori, am mai folosit : alb mat, galben sidefat si negru. Am inceput cu unghiul interior al ochiului sau comisura interioara,unde am aplicat albul mat pana la jumatatea ochiului. Dinspre comisura exterioara a ochiului am venit spre albul mat cu mov din minunata paleta de 120 de culori, cea mai inchisa nuanta de mov. A urmat apoi rosul, pe pliul ochiului, in amestec usor cu movul, rosu lungit usor spre comisura interioara a ochiului. Pentru highlight am folosit galben sidefat pe care l-am aplicat sub spranceana, in amestec cu celelalte culori si peste albul mat aplicat initial in comisura interioara a ochiului. Sub ochi am aplicat o dunga subtire de negru pana la jumatatea ochiului, peste care am pus movul, lungind usor spre comisura interioara si apoi rosu pana in albul mat. 
Restul este vizibil, asa ca n-am sa mai dau detatlii decat daca imi sunt cerute.
Cam atat pentru azi. Sper sa va placa revenirea mea...zum zum!!

4 comentarii:

Iulia spunea...

Si eu ma vopsesc maine tot negru-albastrui :X.
Machiajul asta e preferatul meu poate si pt ca imi place mult mov. Ai folosit scotch, nu? Eu folosesc leucoplast transparent ca e mai putin dur cu tenul meu sensibil :)).

Ego spunea...

Iulia, am folosit tot un fel de scotch, insa nu lipeste foarte tare si are niste striatii pe el. Pe mine nu ma irita insa imi sterge fondul de ten in zona in care-l aplic si asta ma oftica :)). Ai grija sa nu te faci neagra si pe mani, in caz ca te vopsesti in casa, cum am facut eu :)). Pup

Iulia spunea...

A folosit mama manusi d-alea groase :)) de cauciuc.
Eu intai ma dau cu fond de ten la ochi si cu baza. Ii machiez, dau cu rimel, conturez sprancenele. Apoi aplic fdt pe toata fata si ma dau cu blush & iluminator. Asa stiu sigur ca nu produc niciun "accident:

Ego spunea...

Si eu aplic fondul de ten ultimul, mai ales dc folosesc culori inchise, care tind sa cada pe fata, insa pun si pe ochi si in jurul lor . Il folosesc ca baza pentru ochi, iar banda pleaca cu el. Insa revin dupa machierea ochilor si refac cu o pensula mica de fond de ten :D.
Esti norocoasa ca mami tau de vopseste, eu ma stramb ca toti dracii mai ales ptr parul de la spate :)).