sâmbătă, 17 aprilie 2010

Retro clasic

Hello!

Am tot rasfoit goagle si am luat la cunostinta ca anul asta se poarta retro. Nu ca nu stiam, insa retro nu este machiajul meu preferat pentru ca ma restrictioneaza la culori si pentru ca nu sta bine pe oricine, asa ca l-am ignorat  . Prea multe despre ecest machiaj nu am ce spune, insa pot spune ca negru si rosu fac tot. Cel mai greu mi se pare sa faci aproape identice coditele negre de la ochi, in rest e super simplu. Dupa conturarea ochilor cu liner gel, am trecut la evidentierea sprancenelor, pentru ca pe vremea aceea (anii 1920-1930) era foarte important sa ai sprancene conturate...nu ca azi nu ar fi!! Gata cu sprancenele...Trec acum la highlight sub ele, asta pentru a evidentia osul lor. Am terminat cu ochii, trec la blush roz, care se aplica exact pe marul obrazului si nu pe pometi, in prelungire pana la urechi, asa cum se poarta azi. Ultimele sunt buzele, pe care le-am conturat cu creion rosu tradafiriu intins bine cu pensula de ruj. Peste creion am aplicat rujul rosu, specific anilor 20-30.
Gata!! Simplu nu?
Fetelooooooooor pazeaaaaaa...la astfel de ruj, dantura curata si cat mai alba este imperios necesara. Acum na...faceti si voi abstractie de moaca mea, proaspat iesita de sub dus  .
Tzucus lelcu...stiti voi! Zum zum.

2 comentarii:

Iulia spunea...

Mi se pare ca esti putin cam prea imbujorata pt acest gen de machiaj si ca ar fi trebuit sa folosesti ceva cremos pe buze (dupa ce le-ai creionat in prealabil) si abia apoi sa le rujezi.
Doar parerea mea :*.
Ce liner gel folosesti?

Ego spunea...

Ahahaha mor de ras....Iulia eram iesita de sub dus...eram rosie toata :)))). Eu rosu in dotare nu prea am pentru ca consider ca nu e de mine, dar o sa-mi cumpar de la sephora...am pus deja ochii pe unu. Gel liner de la costal scence nuanta true black. Are multe nuante dragute, insa shippingul imi papa cam multi banuti, de accea ma restrictionez. :(
Pup