marți, 2 februarie 2010

Coral Pink and Purple make-up

Buna din nou!!

Trec zilele si mai fac cate o victima. Ieri Lilisor, azi inca o colega de la cosmetica. Spre deosebire de colega de ieri, cea de azi are ochii albatrii, ochi pe care n-ai cum sa nu-i poti machia. Pentru ca e febra flacarii violet, am zis sa-i aduc si eu putin energie pozitiva. 

La baza machiajului am aplicat un creion alb iluminator, peste care am aplicat o nuanta de lila, pe pleoapa mobila pana foarte aproape de spranceana. Pe pliul ochiului, in unghiul exterior al ochiului, am aplicat roz coral, pe care l-am amestecat in lila. In V-ul exterior al ochiului am aplicat negru, pe care l-am intins foarte bine cu peste doua culori. Apoi am trasat o linie subtire cu tus negru, am aplicat mascara, creion negru in water-line, am conturat sprancenele si apoi le-am pus in evidenta aplicand fard alb sidefat sub ele. Pe linia de jos a ochiului am pus in combinatie negru cu lila din unghiul exterior, pana la jumatatea ochiului si am continuat dor cu lila pana-n unghiul interior. Pentru mai multa lumina, in unghiul interior al ochiului am aplicat acelasi alb ca cel de sub sprancene.                                                      

In obraji am pus blush roz sidefat, iar buzele le-am creionat cu roz, peste care am aplicat doua nuante de gloss, una de roz aprins pe 90% din suprafata buzelor, iar in centru lor, pentru efect de marire, am aplicat un roz mai natural.        
Atat pentru machiajul de azi.

Zum zum!

2 comentarii:

Georgika spunea...

Este superb machiajul. Mi-a placut foarte foarte mult. Mersi mult de tot. :* Aaa apropo ma cheama Georgiana :)

Ego spunea...

:D mersic Georgy. Ma bucur ca ti-a placut, promit sa-ti mai fac si alte machiaje :*.