miercuri, 17 martie 2010

Cocktail make-up

Buna fetelor!


Am inceput seria de make-up-uri inspirate din cocktail-uri. Nu prea ma pricep eu la asa ceva, insa va arat poza cu cateva din ele. 
Pentru acest make-up am folosit mai noua mea achizitie in ale fardului de pleoape si anume, trusa de la Beauties Factory, care n-are decat 120 de culori. Pe langa trusa de 120 de culori, mi-am mai comandat si linner gel de la Coastal Scents, nuata True black. Azi mi-am mai cumparat si un creion iluminator alb, de la Alix Avien, pe care l-am folosit in realizarea machiajului de azi.
Pentru inceput am aplicat fondul de ten doar pe ochi si anticearcan sub ochi. Apoi am creionat pleoapa mobila si sub ochi, linia ochiului, cu iluminatorul de la Aliex Avien si am trecut la farduri. Asa cum o sa vedeti in imagine, am inceput cu galben(1), pana la jumatatea pleoapei mobile, dupa care am aplicat portocaliu(2) in continuarea galbenului, pana in unghiul exterior al ochiului si putin peste pliu. A urmat rosul(3) deasupra portocaliului, dintr-un colt in altul al ochiului. Pentru luminozitate am pus albul(4) in coltul interior, urcandu-l pana in pliu. Ca highlight am folosit o nuanta de vanila(5) cu care am amestecat rosul, pentru a nu lasa impresia de linie dura. Cu linner gelul de la Coastal Scents am trasat o linie relativ subtire pe pleoapa mobila, foarte aproape de linia genelor, linie pe care am lungit-o intr-o codita in exteriorul ochiului.
Dupa mascara, am trecut la accentuarea sprancenelor cu fard mat de la Sephora, nr.02, care e un gri foarte inchis, dar pune foarte bine in evidenta sprancenele negre, ca ale mele. Daca sunteti blonde, optati pentru o nuanta de maro. Pentru blush si ruj am ales peach, insa merge si roz, sau chiar rosu, asta in fucntie de cum va asezati culorile pe pleoapa.
Sper ca doamna Costea Roxana(fosta Popa Roxana, pe vremurile cand ne matematiciam si informaticiam pe bancile faculatii de Matematica si Informatica in Lb. Engleza) sa fie multumita de acest colaj, care cuprinde machiajul atat cu ochii inchisi, cat si cu ei deschisi. Nu de alta, dar cica nu le are cu imaginatia.
Cam atat mai fetelor mai. Sa-mi tineti pumnii sambata, atunci cand voi sustine examenul pentru make-up artist desavarsit, profesionist si inventiv .
Zum zurum!

12 comentarii:

Roxana Costea spunea...

Da, fată, fain, n-am ce zice... Mă duc să-mi fac un fresh de portocale, că nu mai rabd:)

Ego spunea...

Alta in pofte...macar tu nu pofteste la cele interzise in Biblie :)). Mergi fata lui Dumnezeu, infructa-te din bogatiile naturii si nu uita si de cei saraci =)).

Anonim spunea...

Frumos si acesta... vroiam sa iti vad si bujele si obrajii daca tot ai decis sa deschizi ochii , dar ma multumesc si cu atat :). Semnat vecina de la parter!

Ego spunea...

Deci pe voi doar barbatii va mai multumesc...
Eu ma las de meseria asta ca o tin intr-un deochi. Tot e bine ca nu va arat doar sprancenele, sau doar genele, sau portiuni de machiaj. Nemultumitului i se ia darul :))

Roxana Costea spunea...

Fată, zi mersi că nu vrem tutoriale video, că o rupeai în fericire:)

Ego spunea...

Roxanoooooo de nu ma abonez eu la tine cu pozele si cu filmuletele...asta asa ca sa te mai iei de sufletul meu. Si fa-ma a dracu ca-mi bag camera-n functiune, ca si asa, de cand am luat-o, am folosit-o de 10 ori maxim :)). Dar voi acum ma provocati sa fac filmulete, ca sa furati meserie. V-am prins, vrajitoarelor!!

Anonim spunea...

Foarte frumos makeup-ul. Evident si cocktail-urile. Mi-ai facut pofta !!!

Ego spunea...

Iulia, nu esti singura careia i-am facut pofta :)). Am inebunit pe toata lumea cu cocktail-urile mele. Mersic pentru aprecieri. :*

Klaudia ♡☮ spunea...

Thank you for following me :) I really like your work and hope to see more :)

Ego spunea...

My pleasure Klaudia. I'll keep going with my make-ups, because i love my new job.

la trousse a tichou spunea...

I make the same make-up this morning, but it wasn't great like yours

Ego spunea...

@diamants-d'ébènes : maybe u did not used the same colours i did, so...it's not a problem. Kisses