miercuri, 3 martie 2010

Goldish Arabic Eyes

Hello girls!
 Asa cum am promis, am revenit cu un nou machiaj din lunga serie de Arabic eyes. Spre deosebire de celelalte machiaje de acest tip, liniile sunt facute doar in unghiul exterior al ochiului si sunt 3, doua negre si una alba in mijloc.

Produsele folosite in acest machiaj sunt atat no name, cat si firma consacrata. Cele cunoscute sunt de la sephora si aici ma refer la fardul de ochi negru cu striatii argintii si la creionul alb. Cele no name, spre marea mea surprindere sunt destul de bune, scriu foarte bine si mai mult, au si striatii. Nuanta de vanila folosita pentru unghiul interior al ochiului are striatii galbene, verzui si albastre(wow).

Machiajul este inceput cu liniile din exteriorul ochiului. Linia de pe pleoapa mobila am umplut-o spre pliul ochiului, si apoi am amestecat catre unghiul interior al ochiului, pana la jumatate. Apoi, pe pliu am creionat cu maro pe care l-am amestecat la fel ca pe negru. Apoi am aplicat vanila(dreapta in poza de mai sus) cu striatii in unghiul interior al ochiului si pe osul sprancenei, apoi am aplicat auriul no name(stanga in poza de mai sus) peste toata suprafata creionat atat cu negru cat si cu maro. Umbra din unghiul exterior am facut-o cu negru de la sephora. Sub ochi am trasat o linie pana la jumatatea ochiului, cu creion negru , pe care am intins-o bine pana in unghiul interior. Peste aceasta linie am aplicat vanila in unghiul interior si auriu in continuare pana unde se termina culoarea ochiului. Intre cele doua linii negre din exteriorul ochiului, am creionat cu alb, peste care am aplicat fard alb cu striatii argintii de la Jade. Rimelati genele si aplicati creionul pe water-line, in functie de ochi, negru sau alb (negru la ochii mari si alb la ochii mici).


Cam atat cu ochii, acum trecem, ca de obicei, la restul fetei. Blush-ul maro de la Flormar aplicat pe partea osoasa a fetei pentru conturare, iar cel rozaliu pe restul fetei ptr highlight. Glosul nr.04 de la Flormar (o nuanta fina de maro) l-am aplicat dupa conturarea buzelor cu creion Ada, tot maro. 



Cam atat pentru acest machiaj.
Astept sugestiile voastre.
Zum zurum!


6 comentarii:

Dragos RFF spunea...

huh.....da te pricepi , nu gluma ...


eu in timpul liber filmez videoclipuri si de multe ori am avut nevoie de machiaj si nu am gasit..., daca esti din bucuresti poate colaboram la vre'un videoclip ....

Dragos RFF spunea...

acum am vazut la profilul tau ca esti din Constanta ...ehh traim in secolul vitezei ...distantele sunt mici :P

Ego spunea...

Pentru mine chiar nu-i problema sa ma deplasez pana la Bucuresti, insa nu pot sa cred ca in capitala nu gasesti make-up artisti priceputi.

Dragos RFF spunea...

pt mine conteaza rezultatele practice , si vb aia ce e in mana nu e minciuna ...e bine sa am as-ul in maneca ...m-am uitat prin pozele tale si imi plac machiajele facute de tine, probabil ca pot gasi si aici machiaj , dar am vazut pozele tale si parca imi plac mai mult decat ce am vazut la altii...


eu am e-mail studiounder@yahoo.com daca vrei sa imi trimiti un mail si daca am ceva de lucru si este avantajos si pt tine , batem palma.

Andreea spunea...

TRebuie sa recunosc ca si mie imi plac ideile tale..dar nu aceasta.. sau cel putin, nu denumita Arabic make-up, intrucat nu are nici in clin nici in maneca cu lumea din orientul mijlociu.. si ti-o zic in calitate de femeie experimentata, care traieste in lumea lor si se machiaza ca ele... oricum, buna treaba in rest.. tine-o tot asa!!

Ego spunea...

@Andreea : Multumesc ptr cometariu. Apreciez corecturile. Eu l-am considerat Arabic ptr ca, desi in poza nu se vede, e un machiaj dramatic si e o inspiratie dupa arabic. Pupici.