vineri, 26 martie 2010

Green apple cocktail

Buna fetelor!

Am reluat seria de cocktail-uri si am revenit la vechia mea dragoste : green apple cocktail. Cum niciodata nu-mi place sa copiez, am dat o noua tenta cocktail-ului.
Am inceput cu un albastru cu tente de mov, asta asa ca sa nu pun eu turcoazul ala de care sunt satula pana peste cap, turcoaz de altfel prezent in unele green apple cocktail-uri. Albastru l-am aplicat pe plaoepa mobila, putin peste pliu. A urmat un verde aprins, deasupra pliului, pe care l-am amestecat cu albastrul si am depasit pliul pana aproape de spranceana. Pentru highlight, am folosit un alb cu striatii galbui, in care am amestecat verdele. Pentru mai multa lumina, in unghiul interior al ochiului am aplicat un alb cu striatii de argintiu. A urmat apoi linierea ochiului atat pe pleoapa mobila, cat si pe linia genelor de jos, cu liner gel negru. Sub ochi, peste liner am aplicat acelasi albastru cu tenta de mov pe care l-am amestecat foarte bine pentru dramatism. Linia umeda a ochiului (water-line) am conturat-o, de asemenea, cu liner gel negru.

Acum vine partea distractiva si originalitatea mea. Cu riscul de a ma repeta, am sa spun ca nu-mi place sa copiez pur si simplu, drept pentru care, pe pleoapa mobila, peste linerul negru, pe care l-am lungit intr-o codita, am aplicat liner cu sclipici auriu sub forma de puncte din loc in loc. Dupa mascara, trecem la restul machiajului.

Am terminat cu ochii si mergem la obrazi si gura. Highlight-ingul fetei l-am facut cu blush roz si perle iluminatoare. A urmat apoi gura, pe care am creionat integral cu creion de buze de nuanta roz, peste care am aplicat un strat subtire de gloss roz natural si am continuat bineinteles...caci nu ma poc opri. Am continuat cu aplicarea de fard peste gloss. Am pus albastrul cu tente de mov din coltul gurii, pana foarte aproape de centru, insa am lasat ceva spatiu si pentru asa zisul highlight-ing, pe care l-am facut cu galben.
Si cu asta am gatat minuatia de machiaj.

Dupa cum bine observati, galbenul de pe buze bate mai mult in orange, insa va zic eu ca e galben. Asta e, cand aparatura cedeaza nervos...
Zum zum!
Update : Machiajul pe ochii albastri
               Machiajul pe ochii verzi
Personal prefer machiajul pe ochii albastri!


7 comentarii:

Ego spunea...

Mesaj pentru Iulia : daca intri pe blog, lasa-mi in mail numarul tau de telefon.

Klaudia ♡☮ spunea...

such a beauty!!! XOXO

Iulia spunea...

Ti-am dat add pe mess sa vorbim. Pupici!

Iulia spunea...

Ah, superb machiajul! Chiar ca e cocktail :D

Ego spunea...

Thank you girls!! :*
I hope u enjoy my make-up.
Zum zum!

Roxana Costea spunea...

foarte fain machiajul... mişto-mişto. Dar.. unde l-ai purta?:)
E pentru persoane mai puţin timide.

Ego spunea...

Roxana, machiajul simplu, fara artificiile facute de mine cu linerul cu sclipici si buzele gen curcubel, poate fi purtat oricand, in functie de intentitatea culorilor. Il poti purta mai sters ca machiaj de zi, sau mai inchis ca machiaj de seara. Hai...spor la realizarea lui!!