vineri, 5 martie 2010

Purple smoky eyes

Hi there!

Azi m-am hotarat sam a cimentuiesc bine , dar mai ales sa ma fardez si asta pentru ca mi s-a luat sa fac fetele frumoase si eu sa ma prezint precum o matura. Culorile folosite ptr acest machiaj sunt : negru, mov, alb si bej. Am pus banda la coltul ochiului si am inceput sa acopar pleoapa mobila cu negru de la Crazy,fara insa sa intru prea tare in unghiul interior al ochiului. Am depasit putin pliul ochiului si apoi am aplicat fard mov, made by me din oxizi. Am amestecat movul foarte bine in pliul ochiului, fara a intrat pe pleoapa mobila. Pentru highlight am folosit bej, pe care l-am amestecat in mov pentru un look cat se poate de smoky. In unghiul interior al ochiului am apicat alb sidefat de la Alix Avien. Sub ochi, am colorat cu negru din unghiul exterior pana la jumatatea ochiului, am continuat apoi cu movul si cu albul pana in unghiul interior(pentru a-mi deschide usor ochii, deoarece smoky etes inchide).

Am continuat cu mascara, blush roz de la Flormar si buzele, pe care le-am conturat cu creion roz si peste care am aplicat gloss mov pe marginea lor si gloss nude in centu pentru a le da volum.

Imi cer scuze de calitatea pozelor, insa aparatul meu vrea sa-l marit. Drept pentru care ma gandesc serios la achizitionarea unuia foarte performant.
Foarte important la acest machiaj...sprancenele, nu uitati sa le conturati si pe ele, pentru ca acest tip de machiaj presupune mult blending(amestecare perfecta a culorilor), iar osul sprancenei este practic sters, pentru mai mult dramatism pe pleoapa. La fel de important, creionul de pe water-line. Eu am ochii mari si-mi permit sa pun negru, insa nu este cazul persoanelor care au ochii mici; astefel de ochi trebuie creionati cu alb in water-line.
Tot machiajul l-am finisat prin aplicarea unei pelicule foarte fine de iluminator de la Avon, acele perle iluminatoare, care fac toti banii.
Cam atat pentru acest machiaj....restul astept de la voi...fie critici, fie laude, sau poate doar sugestii.
Zum zurum girls...si nu uitati ,glamour este cuvantul potrivit pentru 8 martie!!
La multi ani!

4 comentarii:

Roxana Costea spunea...

fată, tu eşti cu capu'. Ce volum îţi trebuie ţie la buze?:))) că ai ditamai ştampilele. M-ai spart!

Ego spunea...

Lasa fata ca un pic de volum nu strica nimanui...:))
Stiu ca te oftici :D

Iulia spunea...

Foarte frumos al tau smoky mov :D. Imi plac mult "stampilele" tale :)) dar si coditele de randunica pe care ti le-ai facut la ochisori :D.

Te astept si pe la mine, pupici !

Ego spunea...

Cu mare drag Iulia :*