duminică, 21 martie 2010

Retro modern

Buna fetelor.

Scuze de pauza mare intre postari, insa am fost ocupata cu examenul pentru make-up. Am reusit sa termin, am luat o nota multumitoare (9.75) si acum am revenit la vechile mele obiceiuri. Pentru azi, o adaptare moderna a machiajului retro. Pentru ca niciodata nu mi-a placut sa plagiez, machiajul retro, l-am facut dupa viziunea mea, in ritm cu 2010. Nu am renuntat la linner, insa in loc de cel lichid, l-am adoptat pe cel gel, in loc de rosu pe buze am optat pentru roz si mai mult, n-am lasat pleoapa doar cu linner, ci am aplicat si fard.
In prima faza am aplicat fondul de ten, inclusiv pe pleoape, dupa care am creionat cu iluminator si am apicat pe rand, fard alb, lila si negru, toate intr-o armonie, ne lasand linii dure (obsesia mea). Acel efect de cat eye, pe care-l da linerul lichid din machiajul retro, am decis sa-l fac aplicand banda adeziva pe unghiul exterior al ochiului, inv-ul acestuia. Si cum nu ma multumesc cu putin, dupa ce-am fardat bine, am completat cu linii intrerupe de liner lichid de doua nuante, negru si alb, ambele cu sclipici.
Aplicarea linner-ului gel a pornit de pe intreaga pleoapa mobila si a continuat in acea codita intrerupta, peste care am aplicat liner-ul cu sclipici. Umbra liniei de sub ochi am facut-o din fard negru, ca o continuitate a coditei, insa am intrerupt-o la jumatatea ochiului si am continuat-o cu lila-ul si cu alb, pana in unghiul interior.
CU DEDICATIE PENTRU ROXANA COSTEA...
...moaca mea obosita, dupa o zi de alergare in aer liber prin minunata statiune Mamaia si nu numai, machiajul in stare finala, cu ochii deschisi.
Despre blush, ruj nu va mai posvestesc pentru ca sunt vizibile. 
Gata pentru azi. Revin curand cu inca un cocktail make-up.
Zum zum!

5 comentarii:

Klaudia ♡☮ spunea...

Beautiful!!! i love the colours :)

Ego spunea...

Thank you Klaudia!!

Anonim spunea...

Iti sta foarte bine :) dar mi se pare ca in partea dreapta liniile intrerupte sunt mai aproape de machiaj fatza de partea ta stanga.


Ps: Felicitari pt punctajul obtinut la examen !!!

Ego spunea...

Hehe...Bravo Iulia...esti singura de pana acum care a vazut o diferenta. Ochii sunt diferiti nu numai prin linia discontinua,dar si prin forma machiajului. Unul din ochi este pe rotund, iar celalalt este pe curbura. Am incercat asta pentru ca de fapt machiajul retro merge pe curbura, gen cat eye. Insa eu n-am facut un retro banal, ci am pus amprenta mea. Oricum, ma bucur ca ai observat :*.

Anonim spunea...

Iti multumesc ca mi-ai apreciat ochiul critic :))