joi, 28 ianuarie 2010

Goldish Black Make-up ptr ochii verzi

M-am apucat de schimbat culoarea ochilor mei, in ideea de a va ajuta sa va dati seama cam ce v-ar avantaja si ce nu. Asa ca am sa repostez fiecare machiaj in parte, cu alta culoare de ochi, decat cea a ochilor mei.




Ochii verzi...merg cu Goldish Black Make-up. Asa ca fetelor, il puteti incerca. Ca sfat, in loc de negru, puteti folosi maro inchis pentru mai mult dramatism. Daca ai ochi verzi, insa sunt mici, in loc de creion negru pe water-line pune creion alb si vei vedea diferenta. Daca ochii tai sunt stil broscuta, foloseste culori mate si nu rotunji unghiul exterior al ochiului, alungeste-l. Blush-ul foloseste-l in nuanta rujului, sau intr-o culoare complementara. Subliniaza-ti linia obrajilor foarte bine. Nu uita de anticearcan, dc e cazul!! O baza de machiaj iti ofera rezistanta machiajului pe tot parcursul zile(Sephora e foarte bun si costa 45 lei). Un primer (Urban Decay) pentru ochi, care are o textura usor lipicioasa, o sa te scuteasca de strangerea machiajului pe linia ochiului.
Cel mai important : inainte de orice machiaj, demachiati fata cu lotiune tonica potrivita tenului vostru si lapte demachiant. Nu trebuie sa fii neaparat machiata ca sa recurgi la demachiere. Hidratarea pielii pe timp de iarna nu este indicata. Incearca mai de graba o crema cu spf, adica incearca s-o protejezi.

Cam atat pentru moment! Daca aveti intrebari...lasati comment!


Zum zum!

Niciun comentariu: