marți, 19 ianuarie 2010

Pink, Purple and Dark Blue

Nu stiu ce sa spun despre machiajul asta. Am pornit de la un albatru aqua, cu umbra de albastru foarte inchis, peste care am vrut putina culoare indrazneata si am aplicat un roz aprins. Trebuie sa recunosc ca de foarte multe ori merg pe o idee de machiaj si termin cu alta. Asa s-a intamplat si azi, insa pot sa zic ca-mi place cum a iesit, altfel nu postam. Machiajul pica bine pe orice culoare de ochi, mai putin pe verde inchis. Se zice ca dezavantajezi ochiul verde inchis cu tot ce tine de albastru, dar eu zic ca merita incercat. 

La acest machiaj, spre deosebire de multe din machiajele mele, am urmat linia ochiului si l-am lungit, fata de alta data cand rotunjam codita exterioara. Secretul acestui make-up este ca trebuie amestecate foarte bine culorile. Este clar un machiaj de seara!!

Pentru acest machiaj este imperios necesar sa evidentiem pometii, linia nasului, barbia si tot ce se poate evidentia. Daca sunteti blonde, optati pentru o subliniere a sprancenelor mai palida. In loc de rimel negru, puteti opta pentru unul albastru.

Nu stiu ce sa va mai spun. E greu sa va explic ce-am folosit in acest machiaj, pentru ca am pornit de la o idee si am ajuns la alta, iar pe parcurs am incercat diferite nuante.
Cam atat !
 Daca aveti intrebari, lasati comment si incer sa raspund.

Zum zum people.

Niciun comentariu: