vineri, 22 ianuarie 2010

Goldish Burgundy make-up

Buna fetelor!
O sa postez tot mai greu pentru ca urmez un tratament cosmetic si nu vreau sa-mi mai incarc tenul in nici un fel. Insa voi incerca sa postez machiaje aplicate pe alte fete. Si vreau sa fac asta si pentru a va ajuta sa va regasiti oarecum intre ele si sa va creati singure look-ul care sa va avantajeze.
Asa cum am scris in titlul postarii , machiajul de azi este ceva mai serios, nu neaparat pentru varsta mea, insa nu pica rau.



 Tot primesc mesaje ca eu sunt norocoasa, ca am ochii migdalati si asta este motivul pentru care imi ies machiajele. Fetelor....nu va opreste nimeni sa incercati!! Asa cum am mai spus...eu pornesc de la o idee si termin cu alta si asta pentru ca, pe parcurs imi dau seama ce ma avantajeaza si ce nu. Este normal sa fac machiaje care sa ma avantajeze. Daca fac unul care sa nu ma prinda o sa aveti impresia ca de fapt machiajul nu este tocmai reusit. Despre asta este si vorba...faceti machiaje care sa va avantajeze pe voi, nu pentru ca le-ati vazut la prietena, vecina, Lady Gaga (lista poate continua) si de aceea le vreau si eu.

Cam atat pentru acest machiaj. Cred ca stiti dejea...pentru intrebari, scrieti-mi un comment.
Zum zum !

Niciun comentariu: