luni, 11 ianuarie 2010

Machiaj de seara pentru ochi verzi



Pentru ca nimeni nu indraznea sa-mi propuna un machiaj, am intors foaia si am inceput sa intreb fetele din lista de messenger despre ce machiaj si-ar dori sa vada. Prima a fost Oana, prietena mea. Ea mi-a cerut un machiaj cu verde, avand in vedere ca are ochii verzi. Mi-a dat mana libera la tipul de machiaj pe care-l voi face, asa ca am ales un machiaj de seara, deoarece sunt mai expresive, insa i-am promis sa vin si cu un machiaj de zi. Nu am stat foarte mult sa finisez pentru ca cocuta mea a si venit cu cerintele ei. Iata ce-a iesit :

Iar Arianna a vrut o floricica....si uite ce-a iesit :



Scuze ca am lucrat pe graba, dar azi n-am fost in apele mele.
 Astept si altfel de cerinte. Curaj gaina ca te tai, adica hai ma fetelor ca nu musc!!
Zum zum people.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Sarumana doamna vecina, imi place ce vad, te pricepi de minune dar te stiu din copilarie doar si stiu ca ce-ti puneai in cap reuseai. Fa-l si pe ala cu ochii verzi de zi , k ma intereseaza doar am ochii verzi, dar sa explici ca la blonde cum se realizeaza ca nu prea ma pricep asa de bine in manuirea pensulelor pe fata. Te pupa vecina de la parter.

Ego spunea...

E pe vine si machiajul de zi...voi incerca chiar maine sa-l execut, mai ales ca am de alergat prin oras si n-as vrea sa ma afisez necimentuita :))

Roxana Costea spunea...

acum văd și eu, fată că ți-ai tras blog... mișto tematica
Mă bucur că ți-am fost sursă de inspirațiune. Ca sugestie de machiaj... sunt curioasă de unul pentru ochi negri, că așa îi are bărbată-miu, și aș vrea să-l prind într-o noapte să-maschez:)
Oricum.. din câte m-am interesat eu, că și eu am ochii verzi, se recomandă pentru evidențierea lor machiajul pe gri și violet, verdele mai puțin. Poți să încerci și unul pe violeturi... să vezi ce iese

Ego spunea...

Machiajul ochilor negrii este cel mai reusit daca se folosesc nuante de negru, mov inchis, bleumarin si gri. Dar nu l-as vedea eu pe barbatatu' machiat :)). Iar pe tine te-am vazut machiata la nunta, in rest mai putin. Tu esti posesoarea unor ochi destul de subliniati, drept ptr care machiajul strident nu-si are locul.
Am tot felul de machiaje in lista mea care se potrivesc si ochilor verzi, numai ca cerinta Oanei a fost machiaj verde ptr ochi verzi, asa ca m-am conformat. Am specificat in postarea de acum despre machiajul ochilor verzi.
O sa tin cont de cerinta ta, dar mi-ar prinde bine sa-l am pe barbatatu' model :)). Pup!