vineri, 29 ianuarie 2010

Machiaj natural

Hello girls!

Asa cum am mai spus, pentru ca am ceva probleme cu tenul, incerc sa ma tin departe de machiaj, cel putin pentru o perioada, drept pentru care imi iau modele . Victima mea de azi este Lili, cea care se face vinovata de ingrijirea tenului meu, cea care azi mi-a facut o masca pe baza de argila si suc de portocala si cea care ma chinuie cerandu-mi sa-i fac machiaj natural.  I-am respectat dorinta, i-am facut un machiaj natural, desi fetelor...credeti-ma...are niste geneeeee...si ochii sunt superbi, si Lili toata e o scumpa.
Si acum sa va spun ce-am folosit pentru machiajul ei. Din vestita mea paleta de la Jade, am facut un amestec de bej mat si bej sidefat pentru pleoapa mobila, iar pentru umbra am folosit ciocolatiu amestecat cu putin negru. Apoi am trasat linia ochiului cu tus negru de la Flormar, i-am conturat obrajii cu blush maro (Flormar), iar pe buze am aplicat un gloss Avon, nuanta nude. 

 
Stiti dejea....daca aveti intrebari lasati comment pe blog fetelor, nu pe mess...nu de alta, dar poate raspunzandu-va voua, raspund mai multor persoane.
Zum zurum!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frmumos machiajul asta,desi discret contureaza bine ochii. Semnat vecina de la parter. Pupici!

Ego spunea...

Mersic. Da, este discret, dar asta inseamna natural. Lilisor mi-a promis ca ma va lasa s-o machiez si mai strident. Cum o mai prind la machiat, cum postez. Pup Alexutza!